We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page
December 28, 2013

Osztalytalalkozo – 2013. december 28.

Elore kell bocsatanom nem vagyok egy nagy bloggolo, bar szeretek irni sajnos mindig ketszer meggondolom mit es hogyan irjak le, es mivel a technika ordoge itt is jelen van, a laptopon amivel most irok nem mukodik a Backspace. Hogy ez miert fontos… huh… nerd… szoval torolni csak elore tudok es a kurzorral vissza kell mennem hogy megoldjam, szoval meg tobb idom van vegiggondolni mit is irok… Na de belolem ennyi most mar eleg is.

Ja, es mivel kevesbe hasznalok magyar ekezeteket mostanaban igy nem lesz tul konnyu olvasni. Persze kesobb ez javithato…

Az elso igazi osztalytalalkozo ami a ’88-as 8B eleteben bekovetkezett. Tobben tobb egyeb talalkozorol is tudunk, en is emlekszem egyre, amit valamikor az 5. evben tartottunk, de nem volt ott mindenki, sokan nem is tudtak rola.

A kezdemenyezes Alex Facebook bejegyzese folytan indult utnak, es szerintem mindenkiben sok emleket ebresztve igen sikeres lett.

Egyre tobben kapcsolodtak be a beszelgetesbe, egyre tobben ereztuk ugy hogy igen, itt tortennie kell valaminek. Mindenki elovette a kapcsolatait es sikerult is ugy erzem mindenkivel tudatni mi keszul.

A szervezes oroszlanreszet Angela vegezte aki tenyleg mindent beleadott abba hogy jol sikeruljon a talalkozo. Azt kell mondjam a helyszin valasztas tokeletes volt, a kaja is, a tarsasagrol nem is beszelve. Jol latszik ez a Facebook es email visszajelzeseken is.

Sajnos paran nem tudtak eljonni, de roluk is ejtettunk par szot, igy nem felejtodtek el. Mindenki beszelt par szot magarol, es a delutan 6 orabol hirtelen majdnem este 10 lett, es nem is hagytuk volna abba akar volt meg kaja-pia akar nem, ha nem mondjak ejfelkor hogy 11-kor tulajdonkeppen zarva vannak.

Tobben orulhettek hogy lelephetnek, a kemeny mag azonban maradt bulizni is, igy aztan a Grand Cafe 80-as evek partyjan vezettunk le hogy ugy mondjam.

Idopont tehat: 2013. 12. 28. este 6 ora.

Helyszin: Oliva Bisztro (kulonterem 🙂 )

My location
Get Directions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
LOADING CONTENT